Geisha voor een nacht.

GittavanMil 08 februari 2026
Emma heeft 2 goede vriendinnen, Valerie en Minou. Ze hebben met z’n drieën tijdens hun studie in 1 huis gewoond. Valerie en Minou verdienden best wel wat. Het blijkt dat de dames high-end-escorts zijn. Als een belangrijke zakenman een gezelschapsdame nodig heeft die zich ook in de Japanse taal kan redden, denkt Minou meteen aan Emma, zij spreekt tenslotte die taal vloeiend. Emma wordt gestrikt, zit voor ze het weet in een designer jurk en heeft gesprekken met de echtgenotes van de Japanse delegatie. En de zakenman ziet er heel aantrekkelijk uit. Maar hij weet niet beter dat ze Minou heet, en een escortdame is. Zou hij meer van haar verwachten dan alleen de rol als gezelschapsdame?

Dit boek is zo’n heerlijk tussendoortje. Het is lekker vlot geschreven. Ik werd meegenomen in het verhaal. Hetty heeft zich als feelgood schrijver echt op de kaart gezet. Ik kan niet wachten om meer van haar te lezen.

Ik mocht dit ebook lezen als Vaste Verhalenfabriek-recensent, dank je wel @verhalenfabriek en @juul_deverhalenfabriek.

#tussendoortje

Meer recensies van GittavanMil

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Een hilarische en spannende donkere romcom met een bloederig randje.

In Broers laat Carolijn Visser via haar familieverhaal zien hoe kunstenaars de behoudende naoorlogse sfeer doorbraken. Lees hier over het Mezza Boek van de Maand.