Een tweede kans.

GittavanMil 07 januari 2026
We lezen hoe het verder gaat met Juul en Colin en de uitgaansclub V. Colin is naar Londen verhuisd en Juul gaat hem daar opzoeken. Ze heeft in een dronken bui zijn voicemail ingesproken en wil uitleggen dat ze ook gevoelens heeft voor hem. Maar als Juul bij zijn woning aanbelt, doet er een knappe vrouw open en stelt zich voor als Emily, de vriendin van Colin. Juul begrijpt er niet van, heeft hij binnen 2 weken een nieuwe liefde? Juul doet net alsof ze naar Londen is gekomen om de locaties van haar lievelingsfilm wil bekijken, Notting Hill. Wat moet Juul doen, is ze te laat om Colin te vertellen wat ze voor hem voelt?

In dit boek gaat het verhaal verder waar het eerste deel eindigde. En ik ben daar blij mee, want ik had het eerste deel gelezen en vond dat het verhaal niet af was. Maar toen wist in (nog) niet dat dat verhaal een vervolg zou krijgen. Gelukkig is dit wel zo. Ook dit deel is heerlijk geschreven en nam me compleet mee in het verhaal. Het is lekker geschreven en beschrijft situaties zou dat je ze voor je ziet. Omdat ik ook het laatste deel heb gekregen ben ik heel benieuwd hoe het afloopt en ga meteen in Een nieuw begin starten!

Ik mocht dit ebook lezen als Vaste Verhalenfabriek-recensent, dank je wel @verhalenfabriek en @juul_deverhalenfabriek.

Meer recensies van GittavanMil