Rust in de tent.
In Rust in de tent leren we June kennen. June werkt in de brouwerij van haar vader. Maar niet als brouwer, maar als medewerker achter de tap. Als de brouwerij wordt verkocht aan de concurrent, Brouwerij Eijsink, moet June wel even slikken. En wat nog erger is: haar vader heeft het June niet zelf verteld, ze komt erachter als Vincent het haar verteld. Vincent, of Vince, is een echte flirt. Gelukkig worden alle werknemers ook overgenomen. June wil achter de tap gaan werken, maar ze wordt uitgenodigd om als brouwer in de brouwerij aan het werk te gaan. Helemaal in haar nopjes begint ze aan deze taak. En dan komt ze erachter dat Vince niet alleen maar een flirt is, maar ook scherpzinnig en hij ziet June echt staan. En June komt langzamerhand tot de conclusie dat ze Vince eigenlijk wel heel leuk vindt…
Dit is weer een heerlijk tussendoortje. Kim heeft een lekker lezend verhaal geschreven, zonder moeilijke woorden en lekker korte hoofdstukken. Natuurlijk weet je op een gegeven moment hoe het verhaal gaat aflopen, maar er zit toch nog een verrassing aan het einde. Als je even wat tijd overhebt zou ik zeker Rust in de tent aanraden!
Als Vaste Verhalenfabriek-recensent mocht ik dit ebook lezen, dank je wel @verhalenfabriek en @juul_deverhalenfabriek.
#tussendoortje
#tussendoortje