Gevaarlijk dichtbij.
In Gevaarlijk dichtbij is Emma verdwenen. Emma werkt bij NOVA INVEST. Haar zus Sadie stuurt berichtjes naar Emma maar ze reageert er totaal niet op. Sadie denkt dat de baas van Emma, Niels meer weet en er iets mee te maken heeft. Maar Emma had last van een stalker. Laura, de beste vriendin van Sadie gaat undercover werken bij NOVA INVEST, om erachter te komen wat er met Emma gebeurd is. Als Emma onverwachts naar NOVA INVEST belt en Laura aan de telefoon krijgt, komt Niels op hoge poten naar Laura toegesneld en vraagt om opheldering. Wie is Laura en wat doet ze bij NOVA INVEST? Als Laura ook op een gegeven moment lastig gevallen wordt door de stalker, wordt het toch wel gevaarlijker dan gedacht. Gelukkig wordt Laura geholpen door Niels…
Ik heb dit boek in 1 adem uitgelezen! Heerlijk geschreven en lekker spannend. Het verhaal neemt je helemaal mee in de zoektocht naar Emma en alles wat er omheen gebeurd. Dit is niet het eerste boek wat ik van Sabine Zwaan heb gelezen en ze stelt zeker niet teleur. Het was een feest om dit verhaal te lezen!
Ik mocht ook dit ebook lezen als Vaste Verhalenfabriek-recensent, dank je wel @verhalenfabriek en @juul_deverhalenfabriek.
#tussendoortje
#tussendoortje