In jouw voetsporen.
In het boek In jouw voetsporen lezen we Maddie kennen. Maddie is een hopeloze romanticus, maar dan in boeken en niet in het echte leven. Op een dag pakt haar koffers en gaat samen met haar hond Ellie naar de Ardennen. De reden waarom ze naar de Ardennen gaat, is in het begin niet duidelijk, maar naar mate het verhaal vordert wordt het duidelijk. Maddie is niet een typische wandelaar, ze verdwaalt meerdere keren, en maakt tot 2 keer toe kennis met een rivier, wat resulteert in 2 keer een nat pak. Als ze op 1 van deze duikelingen recht in de ogen kijkt van een aantrekkelijke brandweer man voelt het alsof
Maddie ’s wereld op zijn kop gezet wordt.
Wat een heerlijk tussendoortje is dit! Ik heb zo gelachen om bepaalde situaties. En soms was het ook ( een beetje) herkenbaar, ik ben ook zo iemand die nogal onhandig is. In het dankwoord van Marloes lees je dat een deel van dit boek op waarheid is gebaseerd, wat voor mij het extra speciaal maakte. Echt een aanrader dit verhaal!
Ik mocht dit ebook lezen als Vaste Verhalenfabriek-recensent, dank je wel @verhalenfabriek en @juul_deverhalenfabriek
#tussendoortje