Super einde van de trilogie!
Dit is het laatste deel van de trilogie Stiekem verliefd. We lezen hoe het verder gaat met Juul. Juul heeft in het vorige deel ontslag genomen. Ook heeft ze haar huis verhuurd, ze woont nu boven de bar, waar Vickey nu de eigenaar van is. Vroeger was de bar van Colin, maar die woont nu permanent in Londen en heeft de bar overgedaan aan zijn zus Vickey. Het enige wat Juul in ruil voor het wonen boven de bar moet doen, is een aantal keren per week in de bar werken. Juul volgt een opleiding tot eventplanner, waar ze al heel goed in was. En ze wordt, nog voor ze haar diploma heeft al ingehuurd door Vickey om de bar een makeover te geven. Als Juul wekelijks een roos ontvangt, zonder afzender, vraagt ze zich af van wie de roos kan zijn. Want er zijn maar liefst 2 nieuwe mannen in haar leven die allebei haar stille aanbidder kunnen zijn. Het kan niet van Colin zijn, want ze hebben toch geen enkel contact met elkaar?
Dit boek is echt de afsluiter van een heerlijke reeks. Het is echt een feelgood reeks met romantiek en humor. Ik heb echt genoten van deze boeken en hoop dat de schrijver nog vaker zo’n leuke reeks gaat schrijven!
Ook dit ebook mocht ik lezen als Vaste Verhalenfabriek-recensent, dank je wel @verhalenfabriek en @juul_deverhalenfabriek.