Husky’s en hottubs.
Husky’s en hottubs is het tweede deel van de Noorderliefde reeks. Ik heb het eerste deel niet gelezen, maar dat is ook niet perse nodig om in het verhaal te komen. Lizzy gaat naar Noorwegen om te kijken of de klik die ze afgelopen zomer had met Lucas nog steeds bestaat. Maar ze gaat ook helpen bij Aurora, een bedrijf dat hondenslee routes aanbiedt. Vanaf het moment dat ze aangekomen is in Noorwegen voelt Lizzy zich helemaal thuis. Ze vindt het geweldig om te helpen met de sledetochten, maar ze vindt de ‘peuterspeelzaal ‘ geweldig, hier leren de jongste honden hoe ze zich moeten gedragen. Bij die peuterspeelzaal zijn ook wat oudere honden, die de puppies in het gareel houden ze tot de orde roepen. Lukas houdt zich erg afzijdig, heeft ze nog wel die klik met hem, of was het een zomerliefde?
Ik vond dit verhaal echt een feestje om te lezen, het was heerlijk om me te wanen in Noorwegen. Marloes heeft het verhaal zo geschreven dat het leek of ik alles wat in het verhaal gebeurde, voor mijn ogen gebeurde. Ik krijg zelf zin om in Noorwegen een sledetocht mee te maken! Echt een aanrader dit boek.
Als Vaste Verhalenfabriek-recensent mocht ik dit ebook lezen, dank je wel @verhalenfabriek en @juul_deverhalenfabriek.
#tussendoortje
#tussendoortje