niet mijn boek, helaas
De cover vind ik erg mooi. Het blad dat niet meer intact is en lijkt alsof het door de gaten wonden heeft. Dit is echt een cover die ik een boekhandel op zou pakken om de flaptekst te lezen.
Zoal eerder aangegeven was ik door de cover en de flaptekst meteen nieuwsgierig naar deze misdaadroman. We lezen dit verhaal vanuit Adam, hij werkt nu zo’n vijf jaar als escort en dit bevalt hem goed. Hij leeft zijn leven en geniet. Wanneer zijn moeder komt te overlijden en hij haar huisje leeg maakt ontdekt hij een reeks aan onbeantwoorde liefdesbrieven gericht aan zijn moeder. Zou dit van zijn biologische vader komen?
Adam krijgt een klant niet geheel uit zijn hoofd gezet. Deze man heeft hem gevraagd; ‘Vind jij dat we over andermans leven mogen beslissen?’. Hoe vaker Adam hem ontmoet hoe meer hij het onderbuik gevoel krijgt dat het niet helemaal klopt.
Het verhaal is op zich goed in elkaar gezet. De spanning weet een paar keer te pieken. Maar ik moet toch bekennen dat wanneer ik dacht nu komt een twist waardoor je de spanning vast houdt, Adam zijn gedachte naar honderd andere dingen gaan waardoor je de piek van de spanning meteen weg voelt glijden. Hierdoor had ik ook wat moeite om geconcentreerd te blijven lezen. En dit terwijl er wel verschillende interessante personages te revue passeren.