Niet zonder jou!
Wat heb ik hier lang naar uitgekeken.
De nieuwe boeken van Wendy Brokers werden al tijden aangekondigd via sociale media kanalen als ProjectX. Na het lezen van de voorgaande trilogie, Baguette met jam voor twee, Leven met een leugen en Omkijken naar morgen had Wendy me helemaal.
Nu was het dan eindelijk zover.
ProjectX heeft een naam en is ook nu weer een trilogie. Niet één voor één, maar alle drie tegelijk zijn ze begin deze maand gelanceerd.
Een samenwerking tussen Boekerij en Koboplus zorgt voor deze YA trilogie die alleen als ebook beschikbaar is.
Het eerste deel, Niet zonder jou, las ik samen met Antoinette voor ons maandelijks Boek van de maand projectje op instagram.
Jay en Tess zijn de hoofdpersonages in het boek, al snel komen we ze beide tegen en word je meegesleurd in de aantrekkingskracht die tussen de 2 voelbaar is. Vanaf de eerste bladzijde gebeurt wat ik al had verwacht, ik ben meteen verslaafd en wil alleen maar verder lezen.
Wendy heeft zo'n fijne schrijfstijl waardoor je helemaal betrokken bent bij de personages. Ze weet je zo te raken en soms te verbazen, niets is haar te gek. Ook weet je dat als je een boek van Wendy leest, dat je niet alleen maar rozengeur en maneschijn krijgt. Altijd zijn het personages die een bak ellende over zich heen hebben gehad en uit een diep dal moeten klimmen. Ik houd van die emotionele rollercoaster.
Jay en Tess hebben beide hun eigen verhaal en komen uit totaal verschillende kringen.
Op het moment dat je met ze mee op reis gaat in dit verhaal voel je je zo betrokken, dat je ze al vrij snel in je hart moet sluiten.
De emoties die omschreven worden zijn zo voelbaar dat je het maar moeilijk los kunt laten. Dit boek is wat mij betreft een echte page turner die je meesleept tot het uit is. Je krijgt niet de kans het boek even weg te leggen, want dan roept het je toch weer terug.
Deel twee en drie hoop ik dan ook deze zomer nog te gaan lezen..
Niet zonder jou krijgt van mij dan ook 5☆☆☆☆☆
Nu was het dan eindelijk zover.
Deel twee en drie hoop ik dan ook deze zomer nog te gaan lezen..
Niet zonder jou krijgt van mij dan ook 5☆☆☆☆☆