Mooi verhaal vol trauma, eenzaamheid maar ook liefde en vriendschap
Wat een fijne en vlotte schrijfstijl heeft Angelique.
De spanning in ‘Sara’s geheim’ wordt mooi opgebouwd waardoor je het verhaal spannend leest en en denkt te weten welke richting ‘Sara’s geheim’ opgaat.
Het was dan ook erg moeilijk om het boek af en toe aan de kant te leggen.
Sara is geslaagd voor haar VWO en toegelaten tot de universiteit om psycholoog te worden.
Op haar 18e besluit ze dan ook om haar ouderlijke huis te verlaten en op kamers te gaan wonen in Breda.
Voor haar studie begint gaat ze nog een paar dagen weg met haar vriendinnen.
Bij een tussenstop ontmoet ze de zeer charmante en knappe Tobias, die een stuk ouder dan haar is.
In Texel komen ze elkaar weer tegen. Sara en Tobias krijgen elkaar niet uit hun hoofd en er onstaat een ontzettende aantrekkingskracht tussen beide.
Als Sara erachter komt dat hij getrouwd is is ze dan ook diep gekwetst en wilt ze niks meer met hem te maken hebben.
Dit blijkt moeilijker dan gedacht, Tobias blijft maar naar Breda komen en ze valt telkens weer voor zijn charmes.
Als ze ontdenkt dat ze zwanger is wilt Tobias niks meer van haar weten.
Hoe loopt het tussen Sara en Tobias af? Om geen spoilers te geven raad ik jullie zeker aan om dit boek te lezen.
Jullie zullen er geen spijt van krijgen!
Dit is het eerste boek wat ik van Angelique heb gelezen maar zal zeker niet de laatste zijn. Wat heb je me weten te verrassen met het verhaal.
De plottwist aan het einde was erg onverwacht en erg mooi maar ook emotioneel.
Een boek vol trauma, eenzaamheid maar ook liefde en vriendschap.
Dankjewel @auteur_angeliquevandongen voor het recensie-exemplaar
Het was dan ook erg moeilijk om het boek af en toe aan de kant te leggen.
Voor haar studie begint gaat ze nog een paar dagen weg met haar vriendinnen.
Als ze ontdenkt dat ze zwanger is wilt Tobias niks meer van haar weten.
Jullie zullen er geen spijt van krijgen!
De plottwist aan het einde was erg onverwacht en erg mooi maar ook emotioneel.
Een boek vol trauma, eenzaamheid maar ook liefde en vriendschap.
Dankjewel @auteur_angeliquevandongen voor het recensie-exemplaar