Kattige liefdes koekjes!
In het kort
Zomertijd betekent voor April meer dan 's avonds een uurtje langer licht. Zodra de klok vooruitgaat, beginnen haar lentekriebels op te spelen. Ze wordt verliefd. Elk voorjaar weer.
Maar als september nadert, is ook het einde van de verliefdheid nabij. Daar is ze helemaal klaar mee. Zeker sinds haar laatste lenteliefde in het najaar transformeerde in een creepy stalker. Bovendien heeft ze dit jaar iets anders aan haar hoofd. Ze gaat eindelijk haar eigen bakkerij, haar koekjeswinkel openen.
Die aantrekkelijke dierenarts Stef? Dat is de perfecte man voor haar zus June. Want April weet het heel zeker: zij wordt dit jaar niet verliefd.
Review
Altijd leuk om een recensie exemplaar te krijgen, maar ik merk dat ik dan altijd wel kritischer een boek lees. Zo dus ook deze. Ik vond dat het in het begin best vlug ging en was dus ook een beetje bang dat alle gebeurtenissen snel en kort werden verteld alsof je op de sneltrein zit. Gelukkig viel dat uiteindelijk mee. Alle hoofdstukken beginnen met een korte zin, waarin in wordt verteld wat er gaat gebeuren dat hoofdstuk. Dit had ik nog nooit eerder gezien bij boeken en weet ook niet echt of dit fijn vind. Het heeft mij voor de rest niet echt gestoord tijdens het lezen, maar ik zag er de meerwaarde ook niet perse van in. Maar dat waren dan ook de enige twee feedback punten, want ik vond het echt leuk om dit boek te lezen.
Heel erg leuk dat Janneke dan ook al bezig is aan deel 2. Ik kijk er al naar uit! Het was een ideaal tussendoortje, maar het boek had van mij ook best meer pagina’s mogen hebben. Ik heb in ieder geval genoten.