Verwachtingen helaas niet waargemaakt.

Readsbyrenske Readsbyrenske
5 mrt 2024

In het kort
Op Idyllisch Grieks eiland worden zeven vrienden tijdens een stormachtige nacht overvallen. Wat begint als paasviering eindigt in geweld en moord. Oude vriendschappen veranderen in haat, jaloezie en wraak. Een intens kat-en-muisspel onthult duistere geheimen en leidt naar een onvergetelijke finale.

Review
Alex Michaelides, ook wel bekend als de auteur van de bestseller ‘The Silent Patient.’ Waarvan de reacties lovend waren. Je kunt dus begrijpen dat mijn verwachtingen hoog waren, toen ik dit boek ontving en mocht reviewen.

Ik moet zeggen, de schrijfstijl verbaasde op een goede manier. Het is geschreven, alsof de auteur met jouw in gesprek is en je een verhaal face-to-face aan het vertellen is. Waardoor het wel heel makkelijk leest. Maar ondanks dat de auteur je echt bij het boek probeert te betrekken, kreeg ik geen enkele band met een van de personages.

Toen ik het boek startte, dacht ik echt ‘Yes, eindelijk een auteur die een verhaal anders verteld.’ Maar helaas, kon het boek mij voor de rest niet echt verrassen. Dat is jammer! Ja, ik had hoge verwachtingen door de reacties op de The Silent Patient, maar ik had geen vergelijkingsmateriaal. Ik heb namelijk, dat boek ook nog niet gelezen.

Ik had meer thriller verwacht, dan dat het nu is. Helaas...

Meer recensies van Readsbyrenske