Door dit boek ontwikkeld Bernardo zich van een jonge zoon naar een volwassen man met een eigen mening.

Readwithcarr Readwithcarr
23 apr 2023

De cover van dit boek vond ik erg mooi en sprak mij ook meteen aan.. Als je dit boek heb gelezen zal je begrijpen waarom de cover gekozen is. Ik vind het zo enorm leuk dat dit sommige dingen die zo sterk met het verhaal te maken hebben dus ook zo op de cover staan.

Dit boek is mijn eerste echte historische roman. Ik geef het boek dan ook 3 sterren. In het begin had ik erg moeten wennen aan de schrijfstijl omdat dit naar mijn mening iets wat verouderd is, maar naarmate ik in dit boek zat hoe meer ik er in kwam en zin had om te lezen.
Ik heb genoten van dit verhaal. Het verhaal gaat over Bernardo, en wat een fijne hoofdpersoon was dit. Bernardo staat voor een moeilijk besluit alleen zal niet iedereen hierachter staan.

Catharina Botermans heeft een fijne schrijfstijl. Ik heb nog nooit een boek van Catharina Botermans mogen lezen maar ik durf dat zeker nog wel aan!

Ik zou dit boek zeker aanraden. Het is een heerlijke, historische, hartverwarmend verhaal.

Meer recensies van Readwithcarr