de vrouw op zolder

Readwithcarr 18 september 2025
De cover van dit boek vond ik erg uitnodigend, de cover heeft niet perse iets te maken met het verhaal maar weet me toch te pakken.

In dit verhaal gebeurd zoveel, ik ging van de ene verbazing naar de andere. Hoewel ik in het begin absoluut niet wist waar dit boek naartoe ging, bleef het wel leuk om door te lezen. Er zijn veel spannende momenten en enorm veel plottwisten waardoor ik tot het einde echt niet wist wat ik kon verwachten.

De plotwendingen waren enorm goed, nu denk ik dat op het einde het in een sneltrein van plotwendingen ging en dit had naar mijn mening wel beter gekund. Toch ben ik goed verrast door het verhaal.

De personages zijn goed omschreven en er is goed over na gedacht om duidelijk te maken wie en wat mensen hun rol zijn in dit verhaal.

Dit boek was een complete chaos. Een leuk en spannend verhaal vol met chaos. De schrijfstijl van Freida is zoals gewoonlijk weer fijn om doorheen te komen, het leest heerlijk weg. Ondanks dat er enorm veel in dit boek gebeurd, heb ik echt zitten smullen tijdens het lezen! De personages zijn goed neergezet en leer je ook enorm goed kennen.

Meer recensies van Readwithcarr