De vergeten buurttuin

Readwithcarr Readwithcarr
13 mrt 2024

De cover van dit boek een typische historische roman cover. Wat dus absoluut niet past bij dit boek want dit boek is op en top feelgood. Op basis van alleen de cover had ik dit boek noooit gekozen. Op basis van de achterflap dan juist weer wel en dat is waarom ik dit boek wilde lezen

De personages worden goed uitgediept in dit verhaal en Sharon neemt dan ook echt de tijd om Luisa, Cas en Harper goed aan bod te brengen zodat de lezer ze goed leert kennen, omdat je cvanuit alle drie de perspectieven leest. Dat vind ik persoonlijk erg fijn.
Door dat je de personages goed kent leef je enorm met ze mee als zij voor lastige keuzes staan die hun verleden weer aan bod brengen. Zo hebben Luisa, Cas en Harper problemen met openstellen en willen ze alles bij zichzelf houden kwa gevoel.

Het is een super mooi, sterk, rauw en een realistisch verhaal. Het boek leest erg vlot en de verschillende onderwerpen in dit boek zijn erg origineel. Sharon heeft het goed gedaan om kwetsbare onderwerpen zo mooi te verwerken in verschillende verhalen. Dit boek heb ik gelezen met een lach en een brok in mijn keel.

Meer recensies van Readwithcarr