Weer zo mooi

Rebecca 12 juli 2020
In 2016 heb ik voor het eerst van lilith gehoord in de eerste trilogie van Kim en ik was gelijk verkocht.

Ik was blij dat de schrijfster verder ging vertellen in de vertellingen van de ondergang waar uiteindelijk 5 boeken van uitkomen het 4e deel komt uit in september en het laatste deel volgend jaar dus nog effe geduld.

Ook dit boek is weer zo spannend en mooi geschreven een boek dat je gewoon gelezen moet hebben als je het mij vraagt. Het is best lang geleden dat ik van lilith las maar dat is voor dit verhaal helemaal niet erg je kunt er gewoon fris instappen. Dat maakt het voor lezers die de andere boeken niet kennen makkelijk.
Al had ik wel moeite met in het verhaal komen omdat ik nog steeds de trilogie in me Hooft heb zitten. Ik hoop dat deel twee me sneller pakt we gaan het zien.

Ik heb weer erg genoten van het verhaal.

Meer recensies van Rebecca