Verschillende stijlen
In dit boek van verschillende auteurs van de Crime Compagnie leer je 14 auteurs kennen en een stukje van hun schrijfstijl. Nu ben ik groot fan van Marelle Boersma dus kon dit boek natuurlijk niet achterblijven in het rijtje.
Ook dit verhaal heeft een voorwoord van haar. Omdat zij natuurlijk zelf ook is vertrokken naar het buitenland. En de ik vertrek thrillers schrijft waar andere ook aan meedoen zoals svea ersson.
In Nederlandse thrillers gaat het vaak over een plekje in Nederland maar hoe leuk om te lezen over een landhuis ergens in Italië (bij wijze van spreken)
Met zown verhalen bundel kun je lekker even wat kleine verhalen lezen en de schrijvers een beetje leren kennen. Nu heb ik van svea ersson hej Denemarken gelezen en vond ik niets terwijl dit verhaal me aanspreekt. Zo zie je maar dat soms een ander boek of stukje tekst van dezelfde schrijver toch wel goed kan zijn.
Mijn 5 sterren geef ik omdat het lekker weg leest, de verhalen zijn logisch opgebouwd en hebben de nodige spanning die oploopt. Na 1 verhaal wil je door en de andere vertrek verhalen leren kennen.
En mocht je nu denken dit verhaal is niet mijn ding hoef je niet het hele boek weg te leggen maar kun je gewoon door met het andere verhaal.