Ze doet het weer!
B. A. Paris is een Frans-Ierse schrijfster. Ze haalt haar inspiratie uit het dagdagelijkse leven. Haar verbeelding doet de rest. Dit zie je ook terug in haar boeken.
Een jonge vrouw wordt vermoord enbde jonge Elle Nugent was een van de laatsten die haar levend zag. Ze weet wie de dader is, maar de politie gelooft haar niet. Daarom besluit ze hem te volgen. Het wordt een echte obsessie.
Jaren later heeft Nell Masters weer haar leven op de rails. Maar ze vermoedt dat ze een stalker heeft.
Het boek begint met een knaller van een proloog waar je haar van rechtkomt. Daarna valt de spanning wat weg in het eerste deel, hoewel deze onderhuids toch aanwezig blijft. Je leert daar de jonge Elle kennen en het schuldgevoel dat Nell al jaren met zich meesleept.
In het tweede deel neemt de spanning weer toe en laat je niet meer los.
B. A. Paris doet het weer. Een thriller die vlot geschreven is, onder de huid kruipt en met een onverwachte plottwist.
Mijn dank aan Ambo/Anthos dat ik dit boek mocht lezen en recenseren.
In het tweede deel neemt de spanning weer toe en laat je niet meer los.
Mijn dank aan Ambo/Anthos dat ik dit boek mocht lezen en recenseren.