Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Aangename kennismaking

Sabine 10 juli 2024
Prettig te lezen thriller met een aangenaam duo in de hoofdrol. Cassie Raven werkt als obductie-assistent in het mortuarium en heeft een bijzondere gave. De doden op haar tafel 'praten' tegen haar, waardoor Cassie vaak sneller dan haar collega's doorheeft waaraan mensen zijn overleden.

Haar schrik is groot wanneer Cassie een bekende op haar tafel krijgt: Geraldine Edwards, haar docente die een belangrijke rol in haar leven vervulde.
Samen met rechercheur Flyte wijkt ze van de gebaande paden af en onderzoeken ze wat er echt met mevrouw Edwards is gebeurd.

Dit boek is niet nagelbijtend spannend, maar wel echt fijn om te lezen. Cassie is een interessant, vlot personage met een hobbelige jeugd achter de rug. Het mortuarium als setting van een verhaal vond ik bovendien ook origineel.

Het plot is niet heel ingewikkeld maar wel aantrekkelijk genoeg. Ik kijk in ieder geval uit naar deel twee.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Sabine

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.