Feelgood roman
Bijna alle boeken van Tamara McKinley gelezen. Dit is een van de mindere. Het verhaal is te traag waardoor de drive om door te lezen weg is. Op zich best een mooi verhaal dat ook weer in Australië speelt en oorspronkelijk begonnen is op het Schotse eiland Skye. Het verhaal is eigenlijk best ontroerend, verdrietig en mooi maar is met te weinig diepgang geschreven waardoor het toch niet indrukwekkend is zoals de eerdere boeken van Tamara McKinley. Als Christy’s man is overleden wil ze samen met haar kleindochter een lange reis maken naar haar verleden in Schotland. Haar dochter (met wie ze een moeizame relatie heeft) wil mee. Als ze in Schotland en het Schotse eiland Skye zijn vertelt Christy over haar moeilijke jeugd en hoe ze naar Australië is gekomen. Ondertussen gebeuren er in Australië dingen die ook weer op het verleden betrekking hebben en waar haar schoonzoon samen met haar zoons, achteraan gaan!!
Prima best dramatisch thema maar uitgewerkt als iets trage zomer “feelgood” roman!! Drie sterren van mij!