Alle moeders haten mij
Ik mocht dit boek lezen. Zo leuk!
Toen ik begon was ik heel benieuwd wat dit boek mij zou gaan vertellen, zelf als moeder van 2, kon ik het mij goed voorstellen waartoe je in staat zou zijn als je kind gepest zou worden.
Het boek leest heerlijk vlot weg, vooral als je door hebt wie wie is kun je je heerlijk inleven en is het een heel duidelijk verhaal. Het boek heeft spannende stukken waardoor je sneller gaat lezen, benieuwd hoe het afloopt met een spannend einde. Ik ben blij dat ik dit boek mocht lezen, het is echt de moeite waard als je van een spannende thriller houd!