Een thriller die je niet vergeet

Schabon Marleen 13 april 2023
Wild was mijn eerste kennismaking met de boeken van Harlan Coben. . Je krijgt geen bloederige toestanden maar wel een mooi spannend verhaal met een toch onverwachts einde. Een groepje pestkoppen en een verdwenen tiener en het hoofdpersonage die zich in de zaak vast bijt, meer heb je niet nodig om een goed verhaal te krijgen. De spanning blijft in het verhaal, het is geloofwaardig. Op het einde is er nog een onverwachte twist, eentje die ik niet zag aankomen. Lees je graag een goede thriller, een verhaal met een goede opbouw en een verrassend einde? Dan is "Wild" van Coben zeker een aanrader.

Meer recensies van Schabon Marleen