Na 2 delen werd lezen worstelen
Het eerste boek Met de titel Laat maar over de jeugd van Patrick vond ik waanzinnig goed, het greep me naar de strot.
Het tweede boek, titel Slecht nieuws wat over al zijn verslavingen gaat heb ik met een lichte tegenzin gelezen.
Toch begonnen aan deel 3 titel Wat heet hoop. Daar ging het voor mij de mist in. Een warboel van allerlei personages die via via bekenden van Patrick waren of zijn.
Op een gegeven moment raakte ik de draad kwijt en gaf het op blz. 304 op in de wetenschap dat er nog een kleine 500 zouden volgen. Ik geef het 3 sterren omdat ik maar 2 delen heb gelezen.