Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Spannend maar met wat slordigheden.

Shiva 25 mei 2023
Een spannende thriller waarbij ik tijdens het lezen op internet zocht naar werken van Caravaggio.

Wat mij tegen ging staan was de grote onzekerheid van Valentina. Je komt bij zo'n speciale dienst niet te werk als je zo onzeker bent en dat weet de auteur uit eigen ervaring bij die dienst heel goed.

Het is verwarrend dat personages de ene keer alleen bij voornaam en de andere keer alleen bij achternaam genoemd worden. Al lezende denk je daarom steeds wie wordt er nu bedoeld?
Tot slot een tip aan de redacteur en/of de vertalers. In het begin staan een paar uitglijders. Hen en hun wordt door elkaar gehaspeld. Bijvoorbeeld: als je aan mensen iet overhandigt geef je dat niet aan hun maar aan hen. Zo ook: je zegt niet iets tegen hun maar tegen hen.
Het verhaal is 4 sterren waard maar door alle slordigheden geef ik het 3 sterren

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Shiva

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.