Niets is wat het lijkt

Silviej 10 augustus 2023
In deel twee ontmoeten we opnieuw Millie, nu enkele jaren later.
Op dit moment studeert ze voor maatschappelijk werker en heeft ze een bijbaantje als huishoudster bij de familie Garricks. Millie krijgt het steeds benauwd bij de Garricks. Waarschijnlijk komt dit doordat Wendy Garrick, de vrouw des huizes, zich schuilhoudt in de logeerkamer. Millie heeft sterke vermoedens dat ze mishandelt wordt door haar echtgenoot. Ze kan het hierbij niet laten en probeert Wendy te redden, maar niets is wat het lijkt. Of wel?

Freida McFadden heeft zichzelf overtroffen. Ze schijft opnieuw een thriller met de nodige humor. Ik heb echt enkele keren luidop gelachen met haar grappige insteek in dit verhaal.
Het eerste deel vond ik voorspelbaar, maar dat gevoel had ik in dit boek helemaal niet. Er gebeurden bepaalde zaken waarvan mijn mond open viel en die ik totaal niet zag aankomen.
Het einde zorgt dat je op het puntje van je stoel gaat zitten en er net niet afvalt van verbazing!

Absoluut het lezen waard!

5 sterretjes voor deze ster.

Meer recensies van Silviej