Een mysterieuze ontvoering
Amélie Lamont verloor op zeer jonge leeftijd haar moeder. Wanneer ze op haar 17e ook haar vader verliest, beslist ze om naar Londen te trekken. Ze gaat er werken als serveerster zodat ze kan sparen om rechten te studeren.
Tijdens haar werkuren ontmoet ze Carolyn, een bijzonder rijke dame. Ze kunnen het goed vinden met elkaar en Carolyn biedt Amélie een job en slaapplaats aan.
Via Carolyn krijgt Amélie er nog twee hele goeie vriendinnen bij, Lina en Justine.
Lina en Justine werken bij Exclusives. De CEO van Exclusives is niemand minder dan Ned Hawthorpe. Een zeer berucht persoon. Hij biedt Amélie een job aan en ze pakt deze kans met beide handen.
Ned en Amélie vliegen voor een zakenreis naar Las Vegas. Daar gaan ze samen een schijnhuwelijk aan.
Amélie dacht een goeie deal te doen, maar niets is minder waar. Ze komt in een web van leugens en valstrikken terecht.
Op een dag wordt ze samen met Ned ontvoert. Zij wordt om de een of andere reden veel zachter behandeld dan Ned. Draait deze ontvoering om geld? Of zit er meer achter?
Het verhaal verloopt in twee delen. Het ene deel draait om het ‘heden’ en daar wordt alles beschreven over de ontvoering. Het andere deel draait om het ‘verleden’ Daarin komen we alles te weten over de verschillende personages en hun leven.
De hoofdstukken wisselen elkaar snel af. In het begin kon ik moeilijk in het verhaal komen, maar na een aantal hoofdstukken kon ik het boek niet meer wegleggen. B.A. Paris weet opnieuw een thriller van formaat te schrijven met een aantal verrassende plotwendingen!