Uniek verhaal, maar het luisterboek deed het helaas tekort.

SimoneJonker 22 juni 2025
Voordat we slapen geschreven door Siep Hendriks is een spannende thriller met een origineel en duister plot rond de mysterieuze verdwijning van kinderen en een sekte die bloemen achterlaat op de plaats delict. Rechercheur Murph Stonewall wordt in dit complexe verhaal geconfronteerd met verlies, schuld en wraak, wat leidt tot een bloedstollende jacht die eindigt in een onverwachte onthulling.

Hoewel het verhaal realistische personages en mooi uitgewerkte details bevat, komt dit in helaas in het luisterboek niet goed over. Door het luisteren in plaats van lezen voelde de spanning als eb en vloed en bleef de rode draad en het geheel niet goed naar voren. Dankzij deelname aan een leesclub kreeg ik via mijn medelezers een beter beeld van het boek, o.a. de mooie details bij de hoofdstukken van het boek wat me motiveert om het verhaal op een later moment een nieuwe kans te geven maar dan als (fysiek) boek te lezen.

Beoordeling:

Meer recensies van SimoneJonker