Prachtig verhaal!
Voorbij het wederwoud van Valentijn Ringelberg is zo'n mooi en aangrijpend verhaal! In het begin (en nu nog steeds) vind ik het moeilijk om mijn gevoelens hierbij onder woorden te brengen.
Ondanks het feit dat het verhaal zich afspeelt in een fictieve wereld, zitten er elementen in die pijnlijk realistisch zijn. Valentijn heeft dat er erg mooi in verwerkt en ik voel de emoties van de auteur erdoorheen.
Zijn schrijfstijl is erg prettig en leest vlot weg (ik had het boek binnen 2 dagen uit midden in een leesdip). Aan het eind heb ik de auteur vervloekt, want wat een cliffhanger! Ik wil deel 2 nu!!!