Van zelftwijfel naar zelfliefde
De titel van het boek en de schitterende zachtroze kaft met gouden vlekjes maakte me erg nieuwsgierig naar de inhoud en ik kan vol overtuiging zeggen dat het me positief verrast heeft! In het boek staan 15 levenslessen over verschillende onderwerpen. Je hoeft het boek dus niet perse van begin tot eind te lezen. Ik ben dan ook begonnen met het lezen van de onderwerpen die me het meest aanspraken, maar geloof me haar schrijfstijl is zo open, bemoedigend en vriendelijk dat je het hele boek gaat willen uitlezen. De bemoedigende gedachtensteuntjes en vragen maken je bewust van je eigen verhaal en laten je groeien in zelfliefde. De gedachtensteuntjes gebruik ik als affirmaties en noteer ik tevens in mijn planner als reminder en zelfbekrachtiging. Dit werkt super goed voor mij. De inhoud van het boek is geen taaie kost vol wetenschappelijke inzichten, maar geschreven door een ervaringsdeskundige die je weet te raken en je aanzet uit je schaduw te stappen en in het licht te gaan staan. Dit boek is een van de betere boeken op het gebied van zelfliefde en blijft voorlopig op mijn nachtkastje liggen.