Verloren Vertrouwen

Stefanie L 23 september 2025
We hebben even moeten wachten op het 2e deel van de serie, maar wat in het vat zit verzuurd niet en eindelijk kunnen we genieten van het verhaal.
Het verhaal van Mia en Jackson is een achtbaan aan emoties, gebeurtenissen en geen moment saai! Beide een verleden met de nodige problemen . Om samen te kunnen zijn moeten ze vechten, weglopen tot dat ook te ver kan gaan,met fatale gevolgen. Eerlijkheid en vertrouwen is een dingetje . Is de liefde sterk genoeg om alle hobbels te overwinnen ?

Meer recensies van Stefanie L

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!