Weer een pareltje

Stefanie L 08 februari 2026
Als eerste Esther bedankt dat ik je boek mocht lezen en mee mocht doen aan blogtour. Elk boek van jouw moet ik ook meteen lezen en geniet ik zo van. Ik word vanaf het eerste word in jouw verhaal getrokken en kan niet meer stoppen. Het verhaal van lieve sterke Alexa is zo mooi, met een lach en een traan. Een weg waarin ze zichzelf leert kennen, lieve nieuwe mensen ontmoet. Haar zoektocht naar haar verleden wat ze zo graag wil een plekje wil geven. Een vrouw met veel kracht in zich, een vriendin die door het vuur gaat.

Torsten een zeer succesvolle zakenman, die midden tussen de mensen staat, baas of geen baas je zal hem altijd en overal zien. Ook voor deze man heb ik een zwak, wat een geweldige man. Een worsteling met het verleden maakt het hem niet altijd makkelijk. Maar deze man is een aanwinst voor elke vrouw.
Alle mannen in Esther haar boeken zijn zo leuk, ze krijgt het steeds voor elkaar om je er zo in te laten weg kruipen in het verhaal. Je voelt het en is zo echt, ik ben zo blij dat ik het uit heb en tegelijkertijd baal ik , want nu is het uit en moet ik weer wachten op een nieuw pareltje.

Meer recensies van Stefanie L

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Een hilarische en spannende donkere romcom met een bloederig randje.

In Broers laat Carolijn Visser via haar familieverhaal zien hoe kunstenaars de behoudende naoorlogse sfeer doorbraken. Lees hier over het Mezza Boek van de Maand.