Alle kleuren van het donker

Stefanie L 01 mei 2025
Amerika, 1975. In het dorpje Monta Clare, Missouri, wordt tiener Joseph 'Patch' Macauley ontvoerd. Saint Brown, zet alles op het spel om haar beste vriend te vinden.

Patch ligt alleen in een pikdonkere kamer totdat hij een hand in de zijne voelt. Ze heet Grace en in het donker is haar stem zijn redding. Als Patch ontsnapt, is er echter geen bewijs dat ze ooit heeft bestaan, dus begint hij een grootse zoektocht om haar te vinden.

Terwijl jaren decennia worden en hoop een obsessie, jaagt Patch's jeugdvriendin Saint op de man die de twee ontvoerde en daarmee de enige jongen van wie ze ooit heeft gehouden een doel in het leven gaf.

Het was voor een bijzonder boek, met best een strijd om te lezen. Ene kant door willen en andere kant weg willen leggen. Als ik het niet met de leesclub gelezen had had het een dnf geworden. Maar toch weer fijn om door te lezen , een bijzonder boek, met een voor mij verrassend einde. Boek is niet echt een thriller. Poëtische en psychologische schrijfstijl,de schrijfstijl van Chris is niet helemaal mijn ding , deze past niet zo bij mij. Hou jij van deze schrijfstijl dan ga je deze zeker mooi vinden.

Meer recensies van Stefanie L