Dikke aanrader om te lezen
We hebben even geduld moeten hebben op dit mooie en bijzondere verhaal, maar was absoluut het wachten waard. Kyra schrijft zo tof . Puur, met een rauw randje en diepgang. Niet zomaar een roman, er zit heel veel liefde en tijd in.
Het verhaal speelt zich af in 3 verschillende jaren, begint een deel met het heden en daarna valt er veel op zijn plek als je de andere jaren leest.
Het Bijzondere verhaal van Lisa, zij woont een klein dorp met alleen maar lotgenoten van hun kerkgemeenschap, waar haar vader de leider van is. Bizar en ongelofelijk wat hier allemaal gebeurd, het doet mijn moederhart echt huilen, elk kind verdient een warm thuis.
Samuel lijkt een badguy, maar vecht voor alles wat hem lief is. Het lot zit hem niet mee. Zijn motto God weet de waarheid.
Ik vind de titel zo goed van dit boek, het hele verhaal dacht ik ja dit is echt Schijnheilig. Kyra wat was dit boek geweldig, vol emoties.
Heb je zin in een goed en een tikkeltje ander verhaal is dit een dikke tip. Let wel op boek bevat heftige onderwerpen, maar het verhaal zou echt gebeurd kunnen zijn.