Weergaloos maar kwetsbaar

Stefanie L 28 mei 2025

Mijn eerste kennismaking met Suzanne, het is een serie , maar deel 2 is ook heel goed los te lezen. Het verhaal begint langzaam, maar daarna gebeuren er verschillende verassende dingen. Een mooie romance tussen Jack en Emma. Beide hebben en rugzakje van het verleden , ze kennen elkaar nog niet zo lang maar voet zo goed en vertrouwd dan hun relatie snel gaat. Tof dat het verhaal zich in en op de ranch afspeelt. Zo mooi om te zien dat Jack zo zorgzaam is zowel voor Emma en zijn moeder. Hij wil Emma alles geven en doen om haar gelukkig te maken. De mooie vriendschap van Ally en Tom is zeer belangrijk. Het verhaal is mooi, liefdevol, soms wat steamy , maar ook echt wel wat spannend en verassend.

Meer recensies van Stefanie L