Heerlijk verhaal
Een leven vol eenzaamheid is het voor de gouvernante Emilia. Maar ze zit vol met veerkracht . Maar haar fantasie voor de toekomst , dat houd Emilia op de been. Een krachtig vrouw. Die probeert zoveel mogelijk te genieten van alles om haar heen.
Gavin is een zeer goede advocaat, die knetterhard werk om promotie te krijgen. Hij vecht voor het recht van zijn cliƫnt. Het volgen van je hart met het aannemen van nieuwe zaken is soms wat lastig, gevoel zegt soms wat anders. Gavin is een man met een goed hart en vol rechtvaardigheid. ( die man is zo leuk en lief)
Een super toffe historische roman, enorm vlot geschreven. En hier en daar ook een leuke humor en een fijn romantische vibe. Het is een wat korter verhaal, want stiekem van mij nog wat langer mogen duren, want ik kreeg geen genoeg van het heerlijke verhaal.