Cozy crime. B&b vol liefde met een twist.

Stephanie 01 januari 2026
Als liefhebber van B&B vol liefde was ik méteen enthousiast. Dit boek is namelijk B&B vol liefde met een spannende twist
Het boek neemt je mee naar Italie B&B Il Sogno, waar Emma gasten ontvangt. Ze heeft zich opgegeven voor Matchmakers en ineens ontvangt ze 4 mannen die ze heeft uitgekozen.
Een voor een komen ze aan en leef je mee met het ongemak en de dates van Emma. Wanneer er vreemde dingen op de B&B gebeuren is bij mij iedereen verdacht. En dan zijn er ook nog gewoon gasten op de B&B.

De schrijfstijl is vlot en leest erg makkelijk weg. Ik vond het verhaal uit het verleden veel toevoegen & de perspectieven van waaruit je leest (Emma, de stalker en het interview gedeelte), erg leuk en zorgde ervoor dat je met Emma kon mee leven.

Wat ik ook ontzettend leuk vond, waren de knipogen naar de seizoenen van B&B vol liefde. Af en toe herken je deelnemers en dat maakte me aan het lachen.

Uitgeverij Hartklopper en Maaike Bosch heel erg bedankt voor dit recensie exemplaar!

Meer recensies van Stephanie