Spannend tot het einde
Dit boek, is er een die mij voorlopig in ieder geval nog wel zal bijblijven.
Na een schoolreisje verdwijnt een bus met 7 dove, jonge kinderen en de begeleiders van de radar. En dan begint de zoektocht.
Het boek is vanuit meerdere perspectieven geschreven. De directrice, de moeder van een van de kinderen, een van de begeleiders en de politieagent die bij deze zaak betrokken is.
Door deze perspectieven krijgt je ook meerdere vermoedens, meerdere verdachten. Iedereen lijkt ineens een mogelijke dader of betrokken bij deze zaak. Tot op het laatste moment had ik niet (volledig) door hoe het in elkaar zat.
Ik vind de schrijfstijl van Linda erg prettig en vloog dan ook door het boek heen
Het boek grijpt je aan omdat het hier een éxtra kwetsbare groep betreft die in gevaar is; dove jonge kinderen.
De crime Compagnie, ontzettend bedankt voor dit recensie exemplaar!
De crime Compagnie, ontzettend bedankt voor dit recensie exemplaar!