Heel mooi boek!
Soraya Lane did it again! Al vanaf boek 1, ben ik fan van de vergeten dochters serie.
Dit boek neemt je, hoe kan het ook anders, mee naar Oslo, Noorwegen.
Charlotte woont in Londenna het vluchten van haar verleden, maar na o.a. het ontvangen van het kistje keert ze terug naar Noorwegen om daar het familiegeheim te ontrafelen. Daarnaast ontmoet ze Harrison. Die op zijn manier ook op de vlucht is voor zijn verleden.
Het is een prachtig boek met een ontroerende familiegeschiedenis. Het wordt zo beeldend beschreven dat je de personen écht leert kennen en het voelt alsof je ernaast staat.
Lange tijd stond de Argentijnse dochter op mijn persoonlijke nummer 1. Maar na dit boek, moet ik een gedeelde nummer 1 toegeven.
Dit boek is qua insteek nét ietsjes anders dan de voorgaande boeken, maar dat maakt hem heel bijzonder.
Oceaan / park uitgevers, ontzettend bedankt voor het recensie exemplaar. Ik heb er écht van genoten
Dit boek neemt je, hoe kan het ook anders, mee naar Oslo, Noorwegen.