Leest lekker vlot en leuke plottwists!

StorytimesistersM 14 december 2024
Ik ben gevraagd om deze leuke novelle te recenseren, het is mijn eerste ‘tussendoortje’ maar ik heb de smaak wel te pakken! Dit verhaal leest lekker vlot en heeft goed de vaart erin. Erg knap hoe de schrijfster zowel de personages als maatschappelijke thema’s in die tijd tot leven wekt. Het verhaal omslaat diverse verhaallijnen, zowel een romantische als een mysterie. Voornamelijk die laatste zorgt voor plottwists, waarbij ieder plot eigenlijk interessant genoeg zou zijn om dieper uitgewerkt te zijn/wat trager te verlopen. Eigenlijk is ieder subplot al één novelle waard! De perspectieven van de verschillende personages benadrukken de diverse verhaallijnen en maken het goed volgbaar. Ik ga zeker de voorgaande en hopelijk volgende novelles in deze reeks lezen!

Meer recensies van StorytimesistersM