Sterrenvlucht

SuzanneBetweenPages 27 september 2025
Dit was niet helemaal mijn piece of paper. Er miste voor mij een duidelijke verhaallijn, tenzij de zijdelingse zoektocht naar de waarheid over Spensa’s vader de hoofdlijn vormde. De uitgebreide beschrijvingen van de technische aspecten van het vliegen en de toestellen waarin dat plaatsvond hadden voor mij niet gehoeven. Het droeg niet veel bij aan het verhaal. Spensa’s leven en vriendschappen kwamen ook aan bod, maar voor mijn gevoel te oppervlakkig waardoor er geen diepgang ontstond. Een andere POV had het geheel misschien nog vlot kunnen trekken, maar voor nu leg ik deze serie aan de kant na dit eerste deel.
Dit deel beoordeelde ik met 2,5 sterren.

Meer recensies van SuzanneBetweenPages

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!