Een psychologische thriller vol onverwachte wendingen!

Sybelles 14 juli 2025
Wauw, wat een thriller! Dit boek heb ik echt in één ruk uitgelezen. Freida McFadden weet precies hoe ze de spanning moet opbouwen, en de schrijfstijl is zo vlot dat je steeds denkt: nog één hoofdstuk… (en voor je het weet is het boek uit!)

Tricia en Ethan komen tijdens een sneeuwstorm vast te zitten in een afgelegen huis, ooit bewoond door een verdwenen psychiater. Wanneer Tricia op oude cassettebandjes stuit met schokkende bekentenissen, begint een zenuwslopend mysterie. Wat is er écht gebeurd met dr. Adrienne Hale?

De sfeer is beklemmend, het mysterie rondom de verdwenen psychiater intrigerend. McFadden weet precies hoe ze spanning moet opbouwen en hoe ze de lezer op het verkeerde been moet zetten. En die plottwist? Die zag ik echt niet aankomen! Ik was compleet verrast en moest even verwerken hoe alles samenkwam op het einde.

Een dikke aanrader voor iedereen die houdt van psychologische thrillers vol onverwachte wendingen.

Meer recensies van Sybelles