Boeiend en actueel verhaal
Een bijzonder geschreven verhaal waarbij je steeds moet beseffen dat het fictie is, het lijkt namelijk op een verslag / waargebeurd verhaal van een journaliste. Een thriller kan ik het niet echt noemen, al zaten er wel wat spannende stukken in, maar het was niet continu spannend of een verrassende plottwist zodat je wilde doorlezen.
Er komen gebeurtenissen in voor waar veel over uitgeweid wordt en heel diep op ingegaan, alsof de auteur zijn kennis graag wil delen, je merkt namelijk tijdens het schrijven dat hij veel kennis heeft van het Midden Oosten. Dat vind ik heel positief.
De kennis van mode en de denkwijze van vrouwen vond ik erg leuk om te lezen, ook daar heeft hij zich goed in verdiept of veel ervaring mee.
Het verhaal had voor mij wat meer door mogen lopen in het hier en nu en niet halverwege terug in de tijd, misschien had het daar mee moeten beginnen.
Het slotwoord is mooi gedaan en de liedtekst maakt het af!
Het slotwoord is mooi gedaan en de liedtekst maakt het af!