Een romantische kerstfilm in een boek
Kiki heeft een vintage winkel met vooral kleding, maar niet zomaar een winkel, ze verzamelt de mooiste en meest unieke exemplaren en haalt de handel overal vandaan.
De buurman heeft een wijnwinkel, Kiki vindt deze maar saai en denkt dat Chris dus ook saai is.
De aanvaringen zijn niet te tellen, ze zitten elkaar dwars en ze ergeren zich aan alles van elkaar, maar is dat niet herkenbaar voor "enemies to lovers"? Het enige wat ze gemeen lijken te hebben is dat ze niet van kerst houden, beide om hun eigen redenen.Als ze dan samen de kerstmarkt moeten regelen voor de winkelstraat lijkt dat uit te lopen op een regelrechte ramp, maar is dat ook zo? Molly probeert ze een handje te helpen door weer met elkaar te gaan communiceren zodat ze de kerstmarkt kunnen gaan organiseren. Ze heeft een plan: ze moeten opdrachten moeten doen in het tuincentrum waar de kerst al volop aanwezig is, zo komen ze vast wel in de stemming.
Het is een romantisch verhaal met natuurlijk vele misverstanden en grappige situaties. Toch wordt er ook wat dieper op de karakters ingegaan. Niet alleen de familie van beiden maar ook de andere winkeliers zijn mensen met een duidelijk karakter geworden.
Het was smullen om dit e-boek te mogen lezen en het bracht me gelijk in de kerststemming, dus kom maar op met die gezellige dagen!