Een schattig muisje laat zich niet op de kop zitten en gelooft in zichzelf
Ik las het e-book, maar zag dat het fysieke boek een mooi groot exemplaar is, heel leuk!
De tekeningen die zelf ingekleurd zijn spreken de kinderen van deze leeftijd aan, want het is zo heel dicht bij de kleuters, veel mooier dan een AI ingekleurd verhaaltje.
Het verhaal heeft tevens een leerzaam doel: als iemand zegt dat je het niet kan, moet je het toch proberen als je het graag wil. Geloof in jezelf.
Het rijmen vond ik niet helemaal kloppend, in eerste instantie niet toen ik hat las, daarna met hardop lezen was het beter, maar klopte er volgens mij toch een paar stukjes niet helemaal. Niet dat het iets onderdoet voor het verhaaltje of het boek, want dat is ontzettend leuk.