Leuk tussendoortje, lekker luchtig om te lezen
Een klein stadje, genaamd Dream Harbor, waar iedereen elkaar kent en elkaar helpt indien nodig en waar op je wordt gelet, ze weten alles van je, soms is dat benauwend en belemmert het je in je gedrag. Dit is het geval bij Logan, die na een mislukt huwelijksaanzoek bang is om de liefde te vinden, zéker als het weer een vrouw is die uit de grote stad komt. Zal deze dame wél blijven in Dream Harbor of blijft ze hier maar tijdelijk en gaat ze weer weg?
Het verhaal leest makkelijk weg en ik heb dit in een dag uitgelezen als tussendoortje, lekker ontspannend om te lezen en als je afdwaalt pak je het verhaal zo weer op. Ondanks dat het erg voorspelbaar is, zijn er wel wat leuke gebeurtenissen die het verhaal leuk maken.
Voor mij hoeft het spicy gedeelte niet in een boek, dat viel me wel tegen en had ik niet zo verwacht in dit verhaal. Alle details rondom het liefdesspel hoef ik niet te lezen, maar dat is natuurlijk erg persoonlijk, iemand anders vindt dat wel weer leuk om te lezen.