Zin om te dansen!

tdg81 15 februari 2026
Lily is dol op alles wat met Valentijn te maken heeft. Ze werkt als marketeer in een warenhuis dat met financiele problemen te maken heeft. Om de cijfers omhoog te krijgen zetten ze een actie op poten zetten rond Valentijn en Lily krijgt hierover de leiding. Daniel, haar interim collega van de financiele dienst, maakt het haar niet altijd gemakkelijk. Tot dat ze samen op een tango cursus ingeschreven blijken te zijn en ze ook nog eens een danskoppel moeten vormen. Is hij dan toch niet zo afstandelijk als zij dacht?

Valentijnstango is mijn eerste kennismaking met Lindi Melse en wat voor 1. Ik heb het boek in 1 dag uitgelezen. Het verhaal leest heel vlot en het lijkt alsof je in het verhaal rondloopt. De personages zijn heel leuk neergeschreven en zouden zo tot je vriendengroep kunnen behoren. Het verhaal is romantisch getint maar soms toch ook verdrietig door wat Lily en haar papa allemaal meegemaakt hebben. Lily haar liefde voor rood en hartjes heeft ervoor gezorgd dat ik mijn Valentijsdeco ook nog eens bovengehaald heb.

Valentijnstango is ook het boek we deze maand gaan bespreken in onze leesclub.

Ben je op zoek naar een leuke feelgood dan kan ik je zeker Valentijnstango aanbevelen!

Meer recensies van tdg81

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.