Parker is perfect
Ik heb echt genoten van dit boek. De schrijfstijl is erg prettig en je vliegt er echt doorheen. Ik heb dit boek gedeeltelijk geluisterd als luisterboek (mijn eerste echter luisterboek ooit) en ook dat vond ik erg fijn. Het boek bevat wel spice, maar dit is maar een heel klein onderdeel van het boek. Ik vond Parker ook echt geweldig en hij is wel echt een nieuwe bookboyfriend. Ik vond het heel mooi om te lezen hoe hij luisterde en alles onthield wat ze gezegt had. Hij onthield het beter dan ik. Ook hun verliefdheid over de zomer vond ik erg mooi. Alle kleine uitstapjes maakte het echt tastbaar. Het waren geen overdreven dingen en daardoor raakte het me beter dan normaal. Ik vond Elle alleen erg vervelend. Ze kee alleen maar naar het negatieve. Op het moment dat er een doorbraak kwam en ze eindelijk een stap verder kwamen sloeg ze weer helemaal dicht. Ik snapte de reden wel, maar vond het soms wat overdreven. Ze verdient Parker niet. Ze nam niet eens de moeite om te luisteren en mee te gaan naar sommige van zijn verassingen. Had ze dat nou maar wel gedaan....... gelukkig duurde het niet te lang. Het boek voelde totaal niet langdradig ondanks dat ze steeds terug kwam op het "nee we kunnen dit niet". Ik denk dat als romance reader je hier echt een goed boek hebt. Ik voelde ook echt een verbinding met sommige karakters. Heel goed gedaan