Niet wat ik verwachtte.
2.5 sterren
Het boek gaat over Sara. Die op verschrikkelijke manier mishandeld en misbruikt word. Lukt het Sara om te ontsnappen uit haar moeders huis en haar geluk te vinden?.
Ik hoorde zoveel verhalen over dit boek, dat ik enorm nieuwsgierig werd. Hij stond al een hele tijd op mijn lijst. En tijdens Castlefest toch 1 kunnen kopen en laten signeren.
Het verhaal begon goed en enorm sterk. Vaak heb ik met kippenvel en tranen zitten lezen. Maar ergens halverwege viel dat ineens weg.
Het verhaal werd ongeloofwaardig. Er waren dingen die in mijn beleving echt niet mogelijk waren in real life. En dat is erg jammer. Dat haalt het aantal sterren toch wel omlaag.
Maar ik heb hem wel uitgelezen. Want als je een spannend boek wil, is dit zeker wel een aanrader. En Tama schrijft lekker strak en vlot.
Dit is geen boek voor mij, maar ik pak er zeker nog een op van haar.
Dit is geen boek voor mij, maar ik pak er zeker nog een op van haar.