Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Tamara Geraeds Auteur

Hebban-auteur


81 lezers volgen deze auteur

Tamara Geraeds

Spots 6

Tamara Geraeds werd in 1981 geboren in het Zeeuwse dorpje Arnemuiden. Al op haar 6e schreef ze haar eerste gedichtje: Een knufje voor jou en een knufje voor mij en zo gaat het leven voorbij. Op haar 15e begon ze aan haar eerste (jeugd)boek Achtervolgd door de Dood, dat ze in 2005 in eigen beheer uitgaf, onder het pseudoniem Jayda Rosa. Ook liet ze in dat jaar een bundel met gedichten drukken: De tijd staat even stil.

Na de middelbare school, deed ze de lerarenopleiding Engels en werkte enkele jaren als docente op een middelbare school. Daarna is ze als boekhouder aan de slag gegaan. In haar vrije tijd bleef ze schrijven en haar manuscripten opsturen. Vanaf eind 2010 ging het ineens snel: haar manuscript Nergens verkocht in 6 weken tijd alle aandelen op de crowdfunding website Tenpages.com. In juni 2011 verscheen bij Karakter Uitgevers de bundel Bergen Bloedt, met daarin haar spannende verhaal Elf November. Via Tenpages.com kwam ze bij Kluitman terecht, die begin 2012 haar debuut Nergens uitbracht.

Nu heeft Tamara zich volledig op het schrijven gestort. Ze is in 2011 een eigen bedrijf gestart: Tekstbureau Charizma, volgde de opleiding voor Docent Creatief Schrijven aan de HVA, geeft cursussen creatief schrijven.

Nieuwste boek

Updates van Tamara Geraeds

3e boek in oktober!
31 juli 2015 3 likes
  Meer updates

Door lezers

Thriller Café / Gerda en Chantal horen echo's
25 oktober 2018 17 reacties
Thriller Café / Gruwellunch en meet & greet met Tamara Gereads
22 december 2017 9 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Tamara Geraeds