De Enigma Trials

Bookstagram_ilona 06 oktober 2025
‘De Enigma Trials’ is een interactief verhaal vol raadsels, puzzels en de geheimen. Een verhaal waar jij als lezer bepaalt welke kant je opgaat, wie je wil volgen en wat voor skills je wilt hebben. Ik ben inmiddels wel bekend met gameboeken, maar wat is dit tof gedaan zeg!

Het is een verhaal waar je papier bij nodig hebt om dingen op te schrijven, waar je uren zoet mee bent en waar je van voor naar achter en van links naar rechts door het boek vliegt. Een verhaal om juist zelf te gaan ontdekken en de waarheid te achterhalen.

‘De Enigma Trials’ is een verhaal wat je meerdere keren kunt lezen en waar je dan weer andere dingen ontdekt. De keuzes die je maakt bepalen ook hoe je richting het einde gaat, je leest dan ook niet alles van het boek. Een echte aanrader voor als je houdt van escape rooms, puzzelen en interactief bezig zijn met een verhaal!

Meer recensies van Bookstagram_ilona

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!